Pohár - VALAŠSKÉ PŘÍKAZY - FC ZUBŘÍ - 1:1 (0:0), 5:4 na penalty

01.08.2016 08:18

Ve druhém kole krajského poháru se střetli ve vzájemném zápase účastníci 1. A třídy Valašské Příkazy a Zubří. Hlavně v prvním poločase čarovala nová zuberská brankářská jednička Lukáš Blabla, ale nakonec jdou dále na penalty domácí.
Valašské Příkazy uzavřely seznam letních posil: Jaroslav Ocelík – Horní Lideč, Jakub Sedlačík, Petr Graclík a Marek Hliňa – všichni Brumov. „Byli jsme dnes v prvním poločase jasně lepším celkem. Do druhého poločasu jsme třikrát vystřídali a vyrovnalo se to. Musel jsem střídat Vlastimila Juřicu, soupeř chtěl moc a moc vyhrát,“ dodal k utkání trenér Valašských Příkaz Josef Miklas.
„Chyběli nám dnes Berka, Vokáč a Polách. Rozhodující penaltu nedal Koscelník. V prvním poločase byli domácí jasně lepší a mohli nám dát čtyři branky, výborný Blabla jim lapil také penaltu. Postupně se to ve druhém poločase vyrovnalo a mohli jsme nakonec postoupit, jenže jsme dostali hloupou vyrovnávací branku,“ dodal hrající manažer Zubří Robert Jurajda.

Zubří se s Hrachovcem dohodlo na vzájemném transferu: Do Hrachovce přichází brankář Jakub Jurka, opačným směrem míří Marek Jež.

Postupující Valašské Příkazy se ve 3. kole 17. srpna střetnou s vítězem zápasu Prostřední Bečva – Vsetín, které bylo dnes pro nezpůsobilý terén odloženo na 10. 8. od 17:30.


zdroj: www.valasskyfotbal.cz